OM BLUEANDBERRY.DK

Vi er så glade for, at du har fundet vej herind, og vi håber, du kan lide hvad du ser.

Stilen hos os:

Hos blueandberry.dk finder du Women’s Clothing. Stilen er enkel, feminin og klassisk, MEN vi har også nogle mere fashion prægede elementer i vores sortiment. Det er på ingen måde ”vildt”, men eksperimenterende inden for veldefinerede rammer.
Tøj skal kunne mere end én ting. Det skal kunne blandes og give forskellige udtryk. Det klassiske tøj har SÅ mange muligheder. Det står godt alene, men det kan tilføres masser af attitude og personlighed, hvis det kombineres med det lidt mere fashionable look.

I tasken har vi alt det vi IKKE kan undvære:

Størstedelen af vores varer er beklædning, MEN vi elsker alle de lækkerier, som kvinder putter i tasken. Hos blueandberry.dk kalder vi det for selvforkælelse, og vi elsker det! Vi holder derfor øje med alle de skønne ting, som giver dig lidt ekstra luksus. Vi er vilde med de rene produkter uden parabener og hormonforstyrrende stoffer. Så kan læbepomaden og den lækre håndcreme også få fuld gas. Vi kalder alt det her for Affordable Luxury!

Maria og Merete:

En drøm om at blive selvstændig, skabe et lækkert univers til alle jer, fordybe sig i den visuelle verden, blive en god indkøber, og bare springe ud på det dybe vand – uden helt at kunne svømme. Det er svaret på, hvorfor vi har startet blueandberry.dk. Og vi vil gøre vores bedste.

Hvad kan blueandberry.dk og vores showroom gøre for dig?

Blueandberry.dk er ikke ”kun” en webshop. Det er et sted, hvor du efter en travl hverdag kan få lidt ”me-time”. Flyd ind i vores univers og lad dig blive inspireret. Måske har vi dine nye yndlingsbukser, de Must-Haves der giver din basic-garderobe attitude, eller det look du lige mangler til den næste fest. Se under Stories - herinde serverer vi visuelle treats og historierne bag de forskellige brands.

Vores Showroom kan bruges, hvis du er i nærheden af Østerbro 63, 9000 Aalborg og gerne lige vil prøve eller bare mærke en vare. Du er også altid velkommen til at komme forbi og hente/aflevere en pakke. Vi vil glæde os til at se dig.
Hverdagen er så travl, at der knap nok er tid til en aften med veninderne. I vores showroom er det meningen, at du og dine bedste veninder kan shoppe, grine, hygge, og bare nyde en dejlig aften. Der er ikke noget som en shoppeaften i et trygt selskab, hvor man kan inspirere hinanden. Skriv til os på hello@blueandberry.dk - så finder vi en dag og slår dørene op. Personal shopping for you and your friends!

Tak fordi du læste med. Vi håber du finder vores univers enkelt, lækkert og overskueligt - det er en af grundtankerne for os.

De bedste hilsner fra Maria og Merete