Bkr - drik dit vand med stil

Bkr - drik dit vand med stil


Moderigtig og sund drikkedunk fra Bkr

Vi mangler ord, når vi skal beskrive de lækre vandflasker fra Bkr. Ikke alene er det den sundeste drikkedunk, det er også den absolut smukkeste.

Smuk drikkedunk i glas med et tyndt silikonecover

De skønne vandflasker/drikkedunke fra Bkr er lavet i glas, der enten rummer 250 ml. eller 500 ml. Vandflaskerne indeholder ikke BPA eller hormonforstyrrende phthalater. Bkr flaskerne har et tyndt silikonecover, som fåes i mange smukke farver.

Stjernernes valg

Den skønne kombination af sundhed og udseende har hurtigt gjort Bkr til stjernernes valg. Det er uden tvivl den mest ombloggede drikkedunk og det må siges at Hollywood-stjerne har tager godt i mod den lille flaske. Vand til løbeturen, vand til gå turen, vand når du er på farten, vand er sundt og det holder dig smuk.

Den eftertragtede drikkedunk

Bkr er et nyt og eksklusivt brand, hvis hensigt er at holde væskebalancen på plads. Kvinderne bag Bkr hedder Tal Winter og Kate Butler. De to intelligente og stilsikre kvinder skabte den hygiejniske vandflaske, da de var trætte af altid at drikke vand af plasticflasker, som indeholdt skadelige stoffer og som røg i skraldespanden eller på genbrugsstationen efter brug. Bkr vandflasken er derfor skabt ud fra nøgleord som renhed, blødhed, sundhed og skønhed.
Drikkedunken kan rengøres i opvaskemaskinen og kan bruges igen og igen. De har et smart skruelåg med en hank, så det er nemt at holde ved flasken.

En drikkedunk som er mere end en accesory - og som er for smuk og smart til at blive smidt væk.