HANDELSBETINGELSER

UDSALG
I forbindelse med udsalg gælder prisnedsættelser ikke med tilbagevirkende kraft. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit køb, vi vil altid gerne hjælpe.

Velkommen til blueandberry.dk

Når du handler hos os, håber vi at du får en god og tryg oplevelse. Vi ønsker, at du er velinformeret undervejs, og anbefaler at du læser vores handelsbetingelser, inden du shopper løs. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til nedenstående. God læselyst!

LEVERING

Vi sender din ordrer via Post Danmark. Alle ordrer sendes forsikret og med Track & Trace, som du modtager på mail. Ved modtagelse bedes du kontrollere varens indhold. Er pakken beskadiget, når du modtager den, skal du anmelde det til Post Danmark med det samme eller senest 2 dage efter modtagelsen og efterfølgende returnere varen til os. Vi pakker naturligvis alle varer forsvarligt ind for at mindske risiko for skade.

Hos blueandberry.dk bestræber vi os på, at alle ordrer sendes i løbet af 1-2 hverdage. I forbindelse med udsalg skal der dog påregnes længere leveringstid, men vi løber stærkt.

FRAGT / FRI FRAGT VED KØB OVER DKK 599

Du kan selv vælge, hvordan du vil have pakken leveret. Få pakken leveret lige til døren, få pakken leveret til din arbejdsplads eller afhent pakken på posthuset eller i nærmeste pakkeshop.

VÆLG FRAGTMETODE:

 • Levering til døren (DKK 59)
  Levering med Post Danmark – er du ikke hjemme ved leveringen, vil du modtage en seddel, hvoraf afhentningsstedet fremgår.
 • Levering til pakkeshop/pakkebox, som er tættest på dig (DKK 39)
  Levering med Post Danmark – Du vælger selv nærmeste pakkebox. Denne levering er gratis ved køb over 599 DKK.
 • Levering på din arbejdsplads (DKK 39)
  Levering med Post Danmark.
 • Hent din pakke direkte i vores showroom (DKK 0) Ved afhentning i vores showroom, er det en rigtig god ide at ringe forinden, da vi kan være ude af huset på indkøb eller lignende, og vi vil så nødigt, at du kører forgæves. Vi glæder os til at se dig!

RETURNERING/OMBYTNING

Hos blueandberry.dk refunderer og ombytter vi med et smil. Du har 14 dage til at meddele os din fortrydelse af købet, gældende fra den dag du modtager din pakke. Herefter har du 14 dage til at returnere varen.

Varen kan naturligvis kun returneres og ombyttes, hvis denne er ubrugt, i samme stand som ved modtagelsen, og hvis det isatte returmærkat er intakt. Ved plomberede varer, må plomberingen ikke være brudt. For at gøre returnering og ombytning nemt for dig, vedlægger vi en returlabel. Bemærk at vi ved anvendelse af denne modregner DKK 39 i dit tilgodehavende. Ved ombytning til anden størrelse på nøjagtigt samme vare er der gratis returfragt, såfremt varens værdi overstiger DKK 599. (Dette gælder IKKE på nedsatte varer).
Vælger du at returnere en vare uden brug af den medsendte returlabel, skal du huske at sende pakken MED tracking. Ansvaret for pakken ligger hos kunden, indtil den returnerede vare er os i hænde igen. Når pakken sendes med tracking, vil den altid kunne spores.
Husk altid at få en kvittering for at du har afleveret pakken. Det sikrer, at vi kan lave en erstatningsag og man kan få pengene retur fra Post Danmark, hvis pakken bliver væk under forsendelsen.

OMBYTNING AF JULEGAVER

Julegaver ombyttes til og med 15. januar. Skriv "julegave" i kommentarfeltet når ordren laves på webshoppen, og skriv også gerne "julegave" på retursedlen, hvis varen returneres med posten.

UDSALGSVARER :

Fragtomkostninger på ombytning af nedsatte varer afholdes af kunden.

Ønsker du at returnere din vare, skal du gøre følgende:

 1. Varen skal pakkes i forsvarlig emballage
 2. Udfyld og vedlæg den medsendte returseddel
 3. Sæt den vedlagte returlabel uden på pakken og spring ned på posthuset med den.

Ønsker du at ombytte din vare, skal du gøre følgende:

 1. Varen skal pakkes i forsvarlig emballage
 2. Udfyld og vedlæg den medsendte returseddel
 3. Sæt den vedlagte returlabel uden på pakken
 4. Aflæg ny ordre på den vare, du ønsker at ombytte til, så sender vi den fluks afsted.

Har du modtaget en forkert vare, beklager vi mange gange. Vi afholder naturligvis forsendelsesomkostningerne i den forbindelse.

Husk at gemme kvitteringen for fragt ved afsendelse (og evt. Track&Trace nummer) da ansvaret ligger hos dig, indtil varen er os i hænde.

TILBAGEBETALING

Vi foretager tilbagebetaling hurtigst mulig, efter at vi har modtaget din returpakke. Du vil modtage en mail om, at beløbet er ført tilbage.

RETUNERING AF GAVER

Har du modtaget en gave, der er købt hos blueandberry.dk og ønsker du at returnere eller ombytte den, kan du sagtens det. Du har 14 dage til at bytte til en anden vare af samme værdi eller at få udstedt et gavekort/tilgodebevis, som du kan bruge, når det passer dig. Dette dog inden for 1 år. For at du kan bytte din gave, skal du være i besiddelse af den originale kvittering, samt returformularen. Hvis du vil benytte dig af din bytteret, skal du udfylde returformularen og vedlægge den i forsendelsespakken sammen med den returnerede vare. Har du den medsendte returlabel, kan den nemt og bekvemt påføres pakken ved returnering af gaven. Vi modregner dog DKK 39 fra varens værdi.

Hvis du finder en vare, der er dyrere end gaven, har du naturligvis mulighed for at betale differencen og få den nye vare tilsendt i stedet for.

Tilgodebevis eller pengene retur:. Når vi har modtaget varen, vil vi kontakte dig for at aftale det videre forløb ift. gavekort, tilgodebevis eller ombytning. Du er naturligvis også velkommen til at sende en mail til os på: hello@blueandberry.dk.

Ved refundering af varens beløb, vil pengene altid blive overført til samme betalingsmiddel/kort, hvorfra varen er betalt. Vi refunderer dit tilgodehavende hurtigst mulig efter vi har modtaget varen. Du vil blive orienteret herom via mail.

REKLAMATION

Vi vil så nødig, at du modtager en vare med fejl og mangler, så derfor kontrollerer blueandberry.dk altid varerne inden afsendelse. Af samme grund pakker vi alt tøj ud af plastemballagen, inden vi afsender det. Der kan naturligvis være ting vi overser, så derfor er det vigtigt, at du læser afsnittet om reklamation.

Reklamationsretten gælder ikke for varer, som er defekte på grund af slitage eller skader forårsaget af forkert brug, fejlagtig vask, manglende vedligeholdelse, eller almindeligt slid.

Ønsker du at reklamere over en vare, så kontakt os endelig på hello@blueandberry.dk. Medsend gerne billeder af fejlen, og husk at skrive dit ordrenummer. Vi behandler derefter reklamationen og kontakter leverandøren. Vi bestræber os altid på at anskaffe en ny vare eller udbedre fejlen. Kan varen hverken ombyttes eller repareres, får du selvfølgelig pengene retur.

Efter reglerne i købeloven, er der som udgangspunktet 24 måneders reklamationsret. For varer med begrænset levetid er reklamationsretten dog afkortet til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

UDSOLGTE VARER

Er du interesseret i en vare, som allerede er udsolgt, så kontakt os endelig på hello@blueandberry.dk. Vi forsøger meget gerne at genbestille.

BETALING

Hos blueandberry.dk kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD og VISA/Electron. Endvidere kan du betale med Mobil Pay.

Bemærk at beløbet først trækkes fra din konto, når varerne afsendes fra vores lager. Alle priser hos blueandberry.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms. Bestilles der varer til et ikke EU land, se da venligst afsnittet om TOLD OG MOMS nedenfor.

TOLD OG MOMS

Sidder du i et EU land og bestiller varer på vores dejlige lille webshop, så betales der dansk moms men ingen told (efter reglerne om varernes frie bevægelighed). Varer som sendes fra blueandberry.dk, kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage de lokale toldregler. Bestiller du derimod fra et land uden for EU, skal du være opmærksom på, at der kan blive påført lokale skatter og told. Det er dit ansvar at betale de påførte meromkostninger, blueandberry.dk kan ikke drages til ansvar herfor.

SIKKERHED

Det er vigtigt, at du føler dig sikker når handler hos os. Dine kreditkortoplysningerne overføres i krypteret form med SSL (Secure Sockets Layer). Det er altså kun NETS, der kan læse din data. Derudover benytter vi ePay som betalingsgateway, der er certificeret efter PCI-standarden.