Julen 2018

Julen 2018

Du kan shoppe alle dine julegaver nemt og hurtigt hos

b l u e a n d b e r r y . d k

Du kan sagtens bytte de Julegaver, du har købt på BLACK FRIDAY

Alle de julegaver du køber hos - b l u e a n d b e r r y . d k - inden den 24. december kan byttes til og med den 15. januar 2019. Dette gælder også varer købt på BLACK FRIDAY. Vi sender ALTID en returlabel med i pakken, så det er NEMT for dig eller gavemodtager at bytte.

Sådan får du gaven inden JUL

Vil du være sikker på, at du har din ordre/pakke inden Jul, så skal vi have din bestilling SENEST d. 20. december kl. 14 (det er vigtigt, at du vælger afhentning i pakkeboks). Vi pakker og sender også mellem Jul og Nytår, så hold dig ikke tilbage, hvis vi kan hjælpe, med det du lige mangler eller måske lidt til Nytårsgarderoben.

Vi pakker dine gaver GRATIS ind

Vi tilbyder en smuk julegaveindpakning, så du ikke skal tænke på det. Ønsker du at gaven skal sendes direkte til gavemodtager, gør vi også meget gerne det. Skriv i kommentarfeltet hvordan vi bedst kan hjælpe nettop dig.

Vi hjælper dig ALTID med et smil

Skulle du have et særligt ønske eller blot brug for hjælp, så er du altid MEGET velkommen til at skrive til os på hello@blueandberry.dk

Vi ønsker dig en nem og behagelig shopping hjemme fra sofaen, og GLÆDER os meget til at sende dig lige det, du ønsker:-)

De Kærligste Julehilsner

Merete og Maria