KURE BAZAAR - en god neglefilosofi

Endelig en 4-free neglelak! Kure Bazaar har formået at få indholdet af kemi i neglelak ned på et absolut minimum. Med en neglelak hvor 85 % af indholdet består af naturlige ingredienser, kan du lakere dine negle med ren samvittighed. Samtidig får du en lak hvor holdbarhed og glans er helt i top!
For godt til at være sandt? Nej....
Vælg din yndlingsfarve og forkæl dine negle med en lækker lak fra Kure Bazaar.

KURE BAZAAR - brug neglelak med ren samvittighed

Kure Bazaar er grundlagt af den brasilianske model Kartika Luyet, som efter hun selv blev vordende mor, blev meget bevidst om at undgå kemi i sine pleje- og kosmetikprodukter.
Hun måtte konstatere, at når det kom til neglelak, var det nærmest håbløst at finde en lak som var blank, dækkende og holdbar og samtidig uden skadende stoffer. Hun indgik derfor et samarbejde med den franske parfumeskaber Christian David og sammen skabte de Kure Bazaar.

Kure Bazaar er en serie af neglelakker i et væld af lækre farver##.

Lakkerne indeholder ikke stoffer som: Formaldehyd, toulene, phalater, dibutyl og syntetisk camfer.**

Kure Bazaars lakker består af 85 % naturlige ingredienser som :

Hvede, bomuld, kartofler og majs. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke. Neglelak fra Kure Bazaar er fantastisk til alle kvinder, som vil pass godt på sig selv, og især gravide og ammende kvinder bør overveje at ty til denne lak når, hænderne skal forkæles og gøres lækre.

Lakkerne har en god dækkeevne, er holdbare, tørrer hurtigt og fås i rigtig mange lækre farver.

Du behøver ikke at gå på kompromis med kvalitet og udseende, selvom du gerne vil have velplejede og lækre hænder på den sunde måde. Lakker fra Kure Bazaar har en fantastisk glans, farvetæthed og holdbarhed.

Gør dig selv og din krop en tjeneste - næste gang du trænger til en ny neglelak, så lad det være en lak fra Kure Bazaar.

Vi har nøje udvalgt et lækkert sortiment til blueandberry.dk. Vi har selvfølgelig haft sæsonens farver for øje, så du har mulighed for at fuldende dit nye look i garderoben med en matchende lak.
God fornøjelse!