A n o n y m o u s Copenhagen

A n o n y m o u s Copenhagen

A n o n y m o u s C o p e n h a g e n er et dansk designer brand med rødder i København. Brandet blev startet i 2012 af Alexander Ziegler Petersen. Stilen er super cool og max feminin - vi er simpelthen viiiilde med det. Hele produktionen foregår i Europa , primært Portugal - hvor kun de bedste kvaliteter bliver brugt. Vi elsker kvaliteten af den lækre suede/ruskind og ikke mindst den fantastiske pasform.

Anonymous Copenhagen er et anerkendt internationalt brand inden for skobranchen. Deres kollektion er præget af smukke styles og så er farverne ALTID de helt rigtige.

Anonymous Copenhagen er et brand som prioriterer kvalitet MEGET højt. De anvender læder-leverandører fra Italien, Spanien og Portugal - og her sikrer de sig den høje kvalitet.

Anonymous Copenhagen producerer moderigtige og klassiske sko, stiletter og pumps - som du kan holde til at have på dagen lang:-). Har du brug for stiletter eller pumps til hverdag (altså nogle som man virkelig kan stå og gå langt i), så kan vi i den grand anbefale Anonymous Copenhagen. De har en helt vild lækker komfort.

V E L K O M M E N
til
A N O N Y M O U S - C O P E N H A G E N