ARKK Copenhagen - et fantastisk dansk brand.

Bag brandet ARKK Copenhagen står to gode kammerater Thomas Refdahl og Kasper Høj Rasmussen. En sommeraften i 2014 blev en fantastisk beslutning truffet - godt hjulpet af af en skarp GT - ideen om ARRK skulle føres ud i livet. De to herrer brændte for en ide om at skabe en ny sneak, der skulle være clean, skandinavisk og let i udtrykket, og samtidig være super funktionel og i absolut topkvalitet. 18 måneder efter denne aften, stod de første sneaks på hylderne, og de blev udsolgt prompte! Herefter er det kun gået en vej.

ARKK Copenhagen - de perfekte sneaks.

Thomas og Kasper brænder for perfektion og arbejder konstant med designet. Hver eneste nye kollektion og nye model er gennemarbejdet. De udvikler konstant på konceptet, og det afspejler sig i de fuldstændig fantastiske sneaks!

ARKK Copenhagen hos blueandberry.dk.

Vi er SÅ mega glade for at have de skønne ARKK sneaks i vores univers. Det er virkelig en sneak, som kan styles til så mange forskellige outfits. Vi elsker at bruge: Sneaks til kjoler, sneaks til bukser, sneaks til jeans, sneaks nederdele....ja sneaks til det hele. Her opfylder de lækre sneaks fra ARKK alle behov! Det er vi vilde med!