Basic Apparel - because nothing beats natural

Basic Apparel blev grundlagt i 2013. Tanken bag dette skønne firma er at skabe tøj, som man har lyst til at tage på igen og igen. Basic Apparel skaber behageligt tøj som du vil elske. Basic Apparel laver SLOW-fashion, forstået på den måde, at de fokuserer på tidløse designs som du kan bruge sæson efter sæson.

Når du går på opdagelse i deres univers, så kan du være sikker på at både kvalitet og pasform er i højsæde.

Happy Shopping

Basic Apparel laver de skønneste hverdagsfavoritter, som klæder enhver kvinde. Det er basis styles, som du kan bruge igen og igen. Basic Apparel laver alt fra bukser, bluser, kjoler, yogaware, skjorter,jeans, lækre strik og ikke mindst de mest fantastiske jakker. Fælles for alt hvad de laver er, at både pasform og kvalitet er spot on.

Basic Apparel laver fashion med et simpelt, casual skandinavisk udtryk. Tøjet har ikke diverse detaljer, men tøjet er simpelthen produceret i SÅ lækker en kvalitet. Bag dette skønne brand, finder du fem modebevidste kvinder, som har en mission om at lave tøj som kan bruge igen og igen. Det er samtidig en virksomhed som er meget miljøbevidst - en virksomhed som vi i Danmark kan være rigtige stolte af.
Vi har glædet os SÅ meget til at skulle forhandle Basic Apparel her hos Blueandberry.dk VELKOMMEN. Knus M og M