COFEE BEANIES - Slow Fashion med hjerte

Ideen til Brandet Coffee Beanie opstod på en familietur til Burundi og, og et møde med fantastiske afrikanske kvinder. Et møde med en kvindegruppe, der er kan strikke udvikler sig. Kvinderne formår at samles, træne andre nødlidende til at strikke - men de har brug for hjælp til at sælge og markedsføre deres færdige produkter.

Mødet med kontrasten mellem kvindernes kår og familiens egne får dem til at tænke - "WHY?"". Hele konceptet bygger på dette WHY?. Det handler ikke om HVAD, men HVORFOR de engagerer sig, og opgaven er tydelig for dem. Kvindernes varer skal markedsføre og sælges.

Troen på at hjælpe til selvhjælp fremfor nødhjælp, gør det nu nemmere for dig at hjælpe hårdtarbejdende afrikanske familier til overlevelse. Familier som forsøger at forsørge sig selv som kaffebønder, hvilket er en benhård kamp for mennesker, som lever under nogle af de hårdeste kår i verden.

FÆLLESKAB

Ved at de afrikanske kvindelige kaffebønder trænes til at håndstrikke bæredygtige uldhuer i højkvalitet, hjælpes familierne med en ekstra og mere langsigtet indkomst. De strikkende kvinder råder frit over denne indtægt, som ofte bruges til skoleuniformer til børnene, mad og sundhedsforsikringer. Konceptet har endvidere skabt et fællesskab for kvinderne, hvor de sammen står stærkere!

HØJ KVALITET

Troen på at god kvalitet skaber loyale kunder gør at du altid kan regne med at få en hue hvor både materiale og håndværk er helt i top.