JUKSEREI

JUKSEREI

JUKSEREI - enkle, petit og delikate smykker til kvinder

JUKSEREI - dine snye undlingssmykker

Jukserei har taget os med storm! Så enkelt er det!
Stilen er enkelt og petite med en fin og elegant kant, som tilfører brandet et helt særligt DNA.
Jukserei skaber tidløs design. Deres smykker er ikke styret af tidens tendens eller nyeste mode. Jukserei skaber smykker, hvor enkeltheden er i højsædet. En enkelthed som gør at smykkerne blot understøtter stilen hos personen, der bærer dem. Smykkerne er skabt af både intuition og passion.
Alle smykkerne har en helt særlig lethed og feminitet over sig, som vi er fuldstændig vilde med!!

Skaberne bag Jukserei

Jukserei holder til i Berlin, men der ligger danske rødder bag dette brand. Stifteren Chanette Anderson har mange år i modeindustrien bag sig. Navnet Jukserei er opstået af det danske ord "Juks". Et ord Chanettes far brugte om de aller første design, som senere skulle føre til stiftelsen af brandet Jukserei.

Håndlavede smykker

Alle smykker fra Jukserei er designet i Berlin, men de produceres i Italien hos en familiedrevet virksomhed, hvor alt bliver lavet i hånden. Næsten alle smykker fra Jukserei er udført i Sterling Sølv og er belagt med op til 3 lags 24 karat guld.

Vi elsker udtrykket og stilen hos Jukserei

Jukserei kan bare noget helt unikt, når det kommer til stil, udtryk og selvfølgelig design af smykker. Alt lige fra deres æsker, til indpakningen vi modtager varerne i, og til deres flotte Instagramprofil , oser bare af mega god stil!!! Det er svært ikke at falde pladask for dette fantastiske brand!

Jukserei hos blueandberry - Øreringe, armbånd, halskæder og meget mere....

Hos blueandberry har vi valgt de smykker fra Jukserei som vi synes allerbedst om. Der er fine halskæder, smukke og cool øreringe, elegante armbånd, fine pins og nøgleringe.... Kig rundt i denne kategori og find dit nye yndlingssmykke fra Jukserei. God fornøjelse!