LOUISE RØMERN FREDDIE

LOUISE RØMERN FREDDIE

LOUISE RØMERN FREDDIE

Tidløs luksus til den kvalitetsbevidste kvinde
Louise Rømern Freddie designer "all you ned" styles. Alle hendes styles kan bruges i både dag- og aftentimer. Stilen er klassisk og tidløs og det sammen med den kompromisløse kvalitet, gør at en skjorte fra Louise Rømern Freddie kan bruges sæson efter sæson, og du vil begejstres igen og igen:-)

Louise Rømern Freddie

Designer tidløse klassiske items til den kvalitetsbevidste kvinde.
Louise er vokset op med en mor, som var utrolig modebevidst og meget elegant klædt i tøj fra topdesignere som Christian Dior. Det betød at Louise allerede fra en meget tidlig alder fik stor interesse for lækre ting og lækkert tøj.
Efter en årrække hvor børnene er kommet i første række, tog Louise Rømern Freddie springet og valgte at forfølge sin drøm om at starte sit helt eget brand.
Louise brænder for at klæde kvinder på, og hun har også en lille mission om, at kvinder gerne gerne må være velklædte på almindelig hverdag...

Kompromisløst design og topkvalitet

Det skinner tydeligt igennem, at kvalitet og perfektion er øverst på prioriteringslisten hos Louise Rømern Freddie. Alle metervarer er nøje håndplukkede fra italienske topleverandører. Leverandører som også leverer metervarer til nogle af de allerstørste og mest kendte modehuse. Louises design er enkelt og elegant i udtrykket, og udgangspunktet er at alle styles kan bruges i både dag- og aftentimer. De fine skjorter som vi forhandler hos blueandberry er super fine til jeans såvel som til et klassisk pencilskirt.

Tidløse klassikere

Hvis du investerer i en af de smukke skjorter med den smukke Pussybow fra Louise Rømer Freddie, har du et item i dit klæderskab, som du vil kunne glædes over i årevis. Designet er tidløst og for evigt aktuelt uanset skift i tidens trends.
Det er hvad vi kalder "et godt køb".