NORR - skandinavisk design i topklasse

Stærke linjer, contemporary fashion og et tydeligt DNA - skabt i smilets by Århus.


N O R R

Super stærkt skaninavisk modebrand

NORR er et nyt dansk fashion brand, som har taget Skandinavien med storm. Stilen er international high street og super cool! Brandet har en dynamisk og conceptdrevet tilgang til designet i deres kollektioner.

Stærkt design

NORR formår i den grad at have fingeren på pulsen og skabe designs, som afspejler den internationale modescene her og nu. Samtidig er hver enkelt style super stærk i sine linjer, og der er tænkt over hver detalje. Du kan derfor tilføre dit look, enormt meget DNA, når du køber en style fra NORR. Er du hende, som sværger til det klassiske, men også engang imellem vil vise en anelse attitude i dit look, er det derfor helt oplagt at kigge NOORs retning. De stærke linjer og det tydelige udtryk i NORRs design betyder, at du vil tage dine NORR styles frem fra garderoben, længe efter den aktuelle sæson. Det er vi vilde med!!

Undertøj

NORR laver også det lækreste undertøj. Brug de lækre bodystockings, som en top under en habit eller dyb V-hals - eller alene for et mere sensuelt look. De fine bh'er er i en tynd og let kvalitet, hvor enkelthed er kodeordet. Det er super flot (og lidt frækt) med den fine bh under en knappet habitjakke, eller en let "see-through" bluse.

Vi er rigtig glade for at have NORR med i vores sortiment.

Du vil ligeså stille opleve, at der kommer flere styles fra NORR her på siden - så hold godt øje - der kommer snart mere....