NORR By Erbs

NORR By Erbs

N O R R by Erbs

er et dansk brand med masser af energi og fingeren på pulsen. NORR BY ERBS holder til i Århus, smilets by, og man kommer i sandhed til at smile når man ser deres lækre ting.
NORR BY ERBS er et accessorie brand som laver smykker, undertøj, badetøj og meget mere. De sætter uden tvivl en ære i at afspejle tidens trends på det helt rigtige tidspunkt.
Vi er SÅ begejstret for dette skønne brand.

NORR BY ERBS

NORR By Erbs er et dansk brand som blev grundlagt i 2011. NORR By Erbs er et LÆKKERT accessorie-brand, som virkelig forstår at lave de skønneste ting, på det helt rigtige tidspunkt. De holder til i Århus og har de fineste omgivelser, som i den grad må give inspiration.
Virksomheden er kendt for deres blonder og smykker, men den kreative Århus-virksomhed kan også MEGET andet.

Smykker

De fleste af smykkerne fra NORR by Erbs er håndlavede i Århus. Udtrykket er enkelt og detaljerne diskrete - hvilket giver et ultra fedt og underspillet look. Du kan bruge deres smykker til klassisk tøj og dermed sætte en streg under det minimalistiske og enkelte udtryk, men du kan også bruge det sammen med farver og prints, hvor det istedet giver dig et feminint udtryk og ikke tager fokus fra din garderobe. Det gør bare looket mere lækkert og fuldent. Øreringe og halskæder er en fast del af deres sortiment - også her hos os.

Badetøj og undertøj

NORR By Erbs laver bikinier som kan mixes og matches - de er bare SÅ fine! Du vælger dermed selv dit helt eget udtryk. Deres badedragter har også alle små lækre detaljer, hvorfor de også bruges som bodystocking til et par rå jeans og en klassisk blazer.

Nattøj og undertøj

NORR by Erbs laver sidst men ikke mindst også nattøj og undertøj, og det er de virkelig gode til. Undertøjet og de smukke bodystocking er lavet i det lækreste materiale og giver et ultra feminint udtryk. Det er lavet sådan, at du kan have en bh inden under den skønne bodystocking - hvis du gerne vil bevare lidt volume:-). Bh-erne er lavet i den lækreste tynde mesh-kvalitet og har ingen bøjle. Det gør det super nemt at finde din størrelse. Bh'en er meget elegant under en tynd bluse eller eksempelvis en dyb v-neck. Det er sexet - på en meget elegant måde.

Vi har valgt de styles fra NORR by Erbs som vi slet ikke kunne stå for. Er der noget som du syntes vi mangler, så tøv ikke med at kontakte os - vi vil altid gerne bestille lige den model/størrelse som du ønsker.