RÈSUMÈ - det nye danske mærke du skal kende

Résumé er et nyt STÆRKT dansk brand med masser af kant og personlighed.

Résumé passer perfekt til dig som er nysgerrig på mode og tendenser, men også værtsætter en lækker basicgarderobe. Résumé har altid bluser med skønne striber (Flag by Résumé), masser af glimmer og de helt rigtige prints og modeller.

RÈSUMÈs logo er de to apostroffer, som kendetegner de to søstre bag mærket.

RÈSUMÉ

Resume cph er et NYT stærkt dansk brand med masser af DNA. Bag Résumé finder du søstrene Emma og Anne Louise. To søstre, et brand og en vision.

Résumé skaber kollektioner, der indeholder klassiske elementer men også mere eksperimenterende key items, hvilket giver Résumé kant og masser af personlighed. Kvinden der falder for Résumé er nysgerrig på mode og tendenser, men sætter også sin basisgarderobe højt. Med de kollektioner som Résumé laver er der i den grad mulighed for at enhver kvinde kan udtrykke og vise sin egen personlige stil. Der er altid mulighed for at mixe og matche det skønne brand på kryds og tværs af kollektioner, men også med andre brands.

Résumé holder til i hjertet af København og vi er meget taknemmelige for at kunne tilbyde vores skønne kunder dette klassiske, eksperimenterende og trendskabende brand.

Résumé blev på rekorttid en instagram-darling

Résumé har allerede skab den ene instagram-darling efter den anden - det er uden tvivl fordi deres tøj er bemærkelsesværdig og lækkert. De er meget fornyende, hvilket også ses i den måde deres kollektioner er opbygget på. Vi er vilde med det, og elsker at de "aldrig sover". Der er fart på, kollektioner hver måned og meget mere. Et godt råd til dig der er nysgerrig på mode og nye tendenser - hold godt øje med dette skønne brand.

Blueandberry.dk X Résumé

Vi byder velkommen til Résumé i oktober 2017 og vi er gået all-in. Du vil derfor kunne finde et stort udvalg af Résumé hos blueandberry.dk - vi er simpelthen elle-vilde med det brand.

Résumé og glimmerbluser

Résumé laver de smukkeste glimmerbluser og glimmer t-shirts. Perfekt til at bruge alene men også lækker uden en kjole, cardigan og meget andet. Den skønne glimmerkollektion er et absolut Must-Have i din garderobe.

Résumé og lange linjer

Résumé har i de fleste kollektioner et par løse bukser og en lang kimono dertil. Et look som giver lange linjer. Både overdel og underdel er i tidens print og kvalitet. Glæd dig!

FLAG by Résumé

Résumé har ALTID de skønneste striber på deres bluser. Enkelt, klassisk og lækkert. Modellen er enorm klædelig og striber er bare skønt. Logoet er to apostroffer som kendetegner de to søstre bag mærket. Flag by Résumé er uden tvivl et Must-Have

Résumé i ELLE Danmark

Læs mere om skønne RÉSUMÉ i denne artikel Magasinet ELLE Danmark

VELKOMMEN RÉSUMÉ