WiOGA

WiOGA

WiOGA

WiOGA er smykker til kvinder i alle aldre. Smykkerne giver et smukt og personligt udtryk og du kan finde både armbånd, halskæder og øreringe i det smukke sortiment. WiOGA repræsenterer enkelthed, blød romantik og vild ekstravagance, som tilsammen giver en fin balance mellem en klassisk, rå og casual stil.

WiOGA

Med WiOGA udlever Marlene Westergaard sin store drøm. Hun designer smykker til kvinder i alle aldre. Mode, udtryk og styling har altid haft hendes interesse - og hun synes at smykker giver en hver kvindes outfit et personligt udtryk.
Marlene er en beundringsværdig kvinde. Hun mistede sin mand i 2014 og er nu alene med to små børn. Hun fandt inspirationen i sorgen og har bl.a. designet armbånd i samarbejde med Børn, unge & sorg.

WiOGA - armbånd

I kollektionen ser du de smukkeste armbånd med de fineste perler. Armbåndene er lækre og spinkle og du kan med fordel bruge flere på samme tid.

WiOGA - Øreringe

Er du vild med øreringe, så skal du holde godt øje med WiOGA. For ih..altså, hvor er det bare de smukkeste øreringe hun laver. Der er både korte ørestikkere og lange perleøreringe i kollektionen.

WiOGA - Halskæder

Halskæderne fra WiOGA er både enkelte, klassiske og sjove.

Vi er MEGET glade for at kunne tilbyde jer smykkerne fra skønne WiOGA her på shoppen.