BLUSER OG SKJORTER

BLUSER OG SKJORTER

Shop din nye bluse eller skjorte her på siden.

Hos blueandberry.dk finder du overdele i super god kvalitet. Skjorten der både kan være casual og klassisk, og blusen som kan styles til enhver lejlighed.

BLUSER OG SKJORTER til kvinder

Er du på jagt efter den perfekte bluse eller skjorte til en kommende fest? Eller mangler du bare en lækker ny bluse eller skjorte til hverdagen? På blueandberrys webshop finder du både bluser og skjorter i forskellige styles og farver, så du kan finde noget, der passer til din smag.

Uanset om det er bluser og skjorter til vinter- eller sommerbrug du mangler, så har vi mange muligheder fra Norr, Continue CPH, Custommade, Majestic, Résumé, Tiger of Sweden og Fred Perry, som vi er officielle forhandler af.

Enkle og klassiske bluser.

Der er så mange styling muligheder ved det klassiske, alt efter hvad man tager på dertil. Men vi elsker også blusen, der er mere edgy, og som blot kræver et par enkle bukser eller et par rå jeans. Vi har et flot udvalg af bluser og glæder os til at vise dem frem. En bluse sætter mange gange dagsordenen for det udtryk, du gerne vil sende med dit tøj. Selv et par rå jeans kan gøres enkle og feminine, når de sættes sammen med den helt rigtige bluse. Bluser der "larmer" kan virkelig få dit outfit til at shine og give din garderobe et unikt dna.

En sikker vinder i en kvindes garderobe er en lækker skjorte.

Vi elsker skjorter. Ikke kun fordi en skjorte passer godt til mange anledninger, men også fordi skjorterne kan bruges af kvinder i alle aldre og med alle figurer. En skjorte kan løfte et look, uden at det bliver for ekstravagant.

En smuk blød silkeskjorte er super elegant og klædelig.

Den kan få enhver kvinde til at ligne en million. Den klassiske hvide og blå skjorte kan pifte enhver strik eller sweatshirt op, men den står også rigtig skarpt alene. Mulighederne er mange, og du har her et stykke tøj, der aldrig går af mode. Når du vælger en smuk skjorte, er du med garanti altid velklædt. En skjorte er perfekt til hverdag på job, men kan også bruges til festlige arrangementer. Sætter du en skjorte til en smuk enkelt nederdel, er du i den grad klar til fest.