JEANS -find dine nye yndlingsjeans her på siden

JEANS -find dine nye yndlingsjeans her på siden


JEANS - et essentielt item i alle kvinders garderobe

Jean er og bliver uundværlige. Vi har taget dem til os, og vi kan ikke leve uden! Heldigvis fåes jeans i et væld af pasformer og vaske og der ikke noget bedre en at hoppe i et par nye sprøde jeans!

Shop de fedeste Jeans - hos blueandberry.dk

Hos blueandberry.dk har vi for øje, at der skal være et par jeans til alle kvindenumser! Vi gør derfor vores ypperste når vi nøje udvælger de enkelte styles, så at alle typer af kvinder kan finde det perfekte par jeans hos os. Du er meget velkommen til at kigge forbi vores showroom, så hjælper vi dig med at finde de helt rigtige jean, som passer til din krop.

Jeans - bukser med historie.

Allerede i 1500-tallet fremstillede Italien slidstærke Jeans for første gang. Franskmændene forsøgte efterfølgende at kopiere det genovesiske stof, men opfandt ved en fejl denim. De kaldte bukserne for ”bleu de Gênes” – hvor det sidste ord nogenlunde udtales som Jeans. I 1700-tallet blev Jeans populære i England og derefter USA. Det må siges, at Jeans er kommet for at blive.

Hos blueandberry.dk, har vi udvalgt de lækreste Jeans-brands til Jer.

Både Tiger Jeans, Won Hundred og 2nd One leverer Jeans af en meget høj kvalitet. Disse brands tænker ikke kun over design, med i særdeleshed også over kvaliteten af metervaren. Jeans er i dag allemandseje, og top moderne. Jeans kan bruges til hverdag og til fest, på arbejdet og i haven. Jeans kan dresses op med stiletter og ned med sneakers. Mom-jeans, boyfreind-jeans, high-waist-jeans, low-waist-jeans – ja, der er Jeans i alle stilarter og silhuetter.

Hos blueandberry.dk er vi totalt afhængige af Jeans

Mom-jeans, boyfriend-jeans, high-waist-jeans, low-waist-jeans – ja, der er Jeans i mange stilarter og silhuetter, og vi elsker dem alle!