JEANS -find dine nye yndlingsjeans her på siden

JEANS -find dine nye yndlingsjeans her på siden


JEANS - et essentielt item i alle kvinders garderobe.

Jeans er simpelthen en must-have.

Størstedelen af alle kvinder ejer mindst et par jeans. Jeans kommer i mange forme, fra korte shorts til lange bukser: Der findes skinny jeans, mom jeans, high waisted jeans, boyfriend jeans og en masse andre. Hos blueandberry forhandler vi jeans til kvinder fra Tiger of Sweden, 2nd One og Norr.

Shop de fedeste Jeans - hos blueandberry.dk

Der findes tøj, der aldrig går af mode, og jeans er et godt eksempel på herpå. Jeans hører til i kategorien basic tøj, som alle kvinder bør have i deres garderobe. Jeans er både til sommer- og vinterbrug, og de er et must-have i smukke Danmark, hvor det sjldent er for koldt eller for varm.

Hos blueandberry.dk har vi for øje, at der skal være et par jeans til alle kvindenumser! Vi gør derfor vores ypperste, når vi nøje udvælger de enkelte styles, så alle typer af kvinder, uanset figur og alder, kan finde det perfekte par jeans hos os. Du er meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Aalborg, så hjælper vi dig med at finde de helt rigtige jeans, som passer til din krop.

Jeans - bukser med historie.

Allerede i 1500-tallet fremstillede Italien slidstærke Jeans for første gang. Franskmændene forsøgte efterfølgende at kopiere det genovesiske stof, men opfandt ved en fejl denim. De kaldte bukserne for ”bleu de Gênes” – hvor det sidste ord nogenlunde udtales som Jeans. I 1700-tallet blev Jeans populære i England og derefter USA. Det må siges, at Jeans er kommet for at blive.

Hos blueandberry.dk, har vi udvalgt de lækreste Jeans-brands til dig.

Både Tiger og Sweden, NORR og 2nd One leverer jeans af en meget høj kvalitet. Disse brands tænker ikke kun over design, med i særdeleshed også over kvaliteten af metervaren. Jeans er i dag allemandseje, og topmoderne. Jeans kan bruges til hverdag og til fest, på arbejdet og i haven. Jeans kan dresses op med stiletter og ned med sneakers.

Jeans finder i forskellige farver, og på blueandberry webshoppen kan du købe lys- og mørkblå jeans, grå jeans og selvfølgelige sorte jeans. Du finder også styling forslag på vores online butik.

Hos blueandberry.dk er vi totalt afhængige af Jeans.

Mom-jeans, boyfriend-jeans, high-waist-jeans, low-waist-jeans – ja, der er Jeans i mange stilarter og silhuetter, og vi elsker dem alle!