KJOLER OG JUMPSUITS - til enhver anledning

KJOLER OG JUMPSUITS - til enhver anledning

KJOLER - en kvindes bedste ven

En kjole kan gøre en kvinde enormt feminin og kan fremhæve en kvindefigurs allerbedste træk. Kjoler kan være det perfekte valg, uanset om dagen byder på arbejde, hyggetid med veninder eller en fest hvor en dresscode kan antyde, hvor fin du skal være. Den enkle kjole i en blød kvalitet kan du style med pumps, hvis du skal ud en aften, og den samme kjole kan du bruge til hverdag med et par fede sneakers, eller måske er du til et mere rocket look og vælger dine boots. Kjoler af denne type er derfor et super item til din basis garderobe.

Kjoler til enhver lejlighed

Skal du dresse op til en særlig andledning, vil en kjole i et eksklusivt materiale som fx silke, altid sørge for, at du er stilet og lækker. En enkelt og stilet kjole kræver ofte ganske få accessories, og du vil føle dig tilpas og velklædt, uden at du føler dig over-dressed.

Hos blueandberry.dk elsker vi det enkle og minimalistiske og vi udvælger vores kjoler efter devisen ”less is more”. Vi mener, at materiale og snit skal shine uden forstyrrelser.

JUMPSUITS - det helt perfekte stykke tøj.

Jumpsuits er en super cool beklædningsdel, og vi elsker dem! Et jumpsuit kan styles til at være meget casual, men med et par lækre stilleter og accessories får den hurtig et meget feminint vibe, og du er klar til en tur i byen. Brug den alene eller over en stram top eller bluse. Der er bare et eller andet ved et jumpsuit, der får en kvinde til at føle sig godt tilpas. We love it!