NYHEDER

NYHEDER

Nyheder bringer dig sæsonens nyeste styles

Her finder du shoppens nyheder indenfor tøj, sko og accessories. Gå ikke glip af alle de nye lækre modevarer.


NYHEDER hos blueandberry har vi dametøj og accessories til dig, der er på udkig efter sæsonens nye lækreste styles.

Så snart varerne bliver leveret, lægger vi dem straks online på webshoppen, så du kan følge med.

Vi tager på messer i både Danmark og Frankrig for at finde de skønneste nye styles til dig, men vi vil også gerne høre fra dig, om der er et ny brand eller item vi skal have på webshoppen og showroom.
Du er altid velkommen til at skrive til os med forslag til nye brands og trends, som vi skal kigge nærmere på.

På blueandberry.dk finder du sæsonens nyheder.

Sommeren er lige rundt om hjørnet, derfor har vi gjort det nemt for dig til at købe lækkert sommertøj i skønne sommerfarver i forskellige prislejer. Her under vores nyheder, kan du finde alt fra casual tøj til festtøj og must-haves.

Vi kommer med forslag og inspiration til styling og anvendelse af det nyeste tøj. Følg med på de sociale medier og i vores stories. Du vil elske kategorien nyheder, hvis du kan lide at have styr på den nyeste mode.

Hold øje med sæsonens nyheder på blueandberry.dk.

Få inspiration til dit næste modekøb. Det er en fantastisk fornemmelse at få nyt tøj. Det er selvforkælelse, og det giver velvære. Overgangen fra en sæson til en anden er helt særlig.

Kig forbi blueandberrys showroom i Aalborg og få lidt hygge og selvforkælelse, og hvis du gerne prøve det nyeste tøj på shoppen, før du køber. Vi står klar til at hjælpe dig.