SKO - sneakers, støvletter, stiletter, slip-ons....

SKO - sneakers, støvletter, stiletter, slip-ons....

SKO - yndlingssko efter din smag

For rigtig mange kvinder er sko bare noget helt særligt! Mange af os har en fuldstændig umættelig craving efter nye pumps. ”Bare lige et par mere”!!! Imens vi sukker dybt, og for de fleste af os læææænge, efter et par Christian Louboutain stiletter, er der heldigvis rigtig mange super lækre bud på virkelig fine sko i en noget mere tilgængelig prisklasse.

Stiletter er kvinders bedste ven, når det kommer til sko

Vi har valgt et sortiment fra brandet Wonders, da vi hos dette brand selv kan sammensætte de enkelte styles, skindtyper og farver på stiletter, så de matcher sæsonens mode-styles på blueandberry.dk. Hvor højt vi end elsker pumps og stiletter, må vi dog erkende, at vi også indimellem må tilbyde fusserne et lidt mere comfortabelt vilkår for at bære rundt på os dagen lang. Vi takker højt for, at der findes så mange super lækre sneakers, som virkelig er en meget komfortabel form for sko, og som har meget stor anvendelighed.

Sneakers - dine fødders bedste ven

Hos blueandberry finder du sneakers fra bl.a. Fred Perry og Won Hundred. Sneakers er blevet mere end blot end sko for sportsfolket. Modeverden har i den grad adopteret sneakers, hvilket har medført at der nu designers sneakers i rigtig mange afskygninger! Sneakers er et super cool skovalg, og dine fødder vil elske dem!

Loafers og slip-ons

Sko i form af loafers og slip-ons vil vi heller ikke være foruden, og her finder du et fin udvalg fra Toms sko, som er super sko og loafers til sommer halvåret.

Shop nye pumps, sneakers, loafers og støvler hos bluandberry.dk. God fornøjelse!