STØVLER

STØVLER

STØVLER TIL KVINDER

De fleste kvinder elsker sko og støvler, og vi mener ikke man kan få for mange. Det bedste ved sko og støvler er at de passer, selvom man har spist lidt har for meget.....hihi...

Støvler til enhver lejlighed

Støvler er et must i garderoben. Særligt i denne kolde tid, er en forede støvle nærmest en nødvendighed. Noget af det bedste ved klassiske, lækre og stilrene støvler er at de kan bruges til både hverdag og fest. Og så kan du tage dem frem igen og igen.

Vinterstøvler

Vinterstøvler skal være varme og komfortable, men stadig lækre. Med støvler af høj kvalitet passer du godt på dine fusser. Vi har de skønneste vamse-bamse støvler fra Newzeeland Boots og fra Tiger of Sweden.

Ankelstøvler

Ankelstøvler er bare SUPER anvendelige. De passer perfekt til både jeans, kjole, nederdel osv. De er fantastiske at have på, og samtidig praktiske. Du kan altid tage en lækker glimmerstrømpe på til dine ankelstøvler, det giver lige det sidste. Vi har de blødeste ankelstøvler fra Wonders, med gummisål og memory gel i sålen.

Støvler med hæl

Når du hopper i en støvlette med lidt hæl, så får du bare en lækker profil. Spanske Wonders laver altid en hæl, hvor du har en god balance men også en hæl med et feminint udtryk.

Flade støvler

Et par flade støvler er næsten et must. Det er ikke til at undvære et par støvler, som du kan gå langt og godt i. En enkelt og klassisk flad støvle i lækkert skind er nærmest en del af basic-garderoben.

Og husk, du ser aldrig tyk ud i lækre støvler:-)