TØJ - find nyt lækkert modetøj til din garderobe

TØJ - find nyt lækkert modetøj til din garderobe

TØJ TIL DIN GARDEROBE

Vi elsker tøj! Som i ELSKER ELKSER ELSKER tøj!! Vi kan ikke få nok. Det er som om vores garderobe stirrer på os, og befaler os ud at shoppe. Hvis ikke det er argument nok, når shoppetrangen melder sig, så læs med her....

Tøj har mange funktioner

Det tøj vi går i, har flere funktioner. Det skal holde os varme, når vejret er koldt, og hjælpe os til at svale, når årstiden byder på sol og varme. Vi tager tøjet på om morgenen, og vi bærer det som oftest dagen igennem.
Vi bruger tøjet til at fortælle, hvem vi er, og tøjet fortæller noget om vores personlige smag og vores egen stil. Vi vælger dagens outfit ud fra dagens gøremål, og det endelige valg afhænger for nogen også af, hvilke mennesker vi skal være sammen med, og måske også af dagens humør. Omvendt vil succesen, eller mangel på samme, med at få valgt det helt rigtig sæt tøj, ganske ofte påvirke vores velvære resten af dagen. Vi kvinder er vores egne værste kritikere. Vi trives bedst, når vi har det godt, med det spejlet viser os.

Tøjkrise!! - Oh no!!!!

Alle kvinder kender det! ”Jeg har INTET at tage på”! Det gælder både hende med den store tøj garderobe, og hende hvor mængden af tøj kræver knap så mange bøjlestænger. Vi kvinder slipper nok aldrig for denne tilbagevendende tøj frustration, men vi kan dog gøre meget, for at minimere antallet af disse små eksplosioner af tøj kriser foran skabet. Ved at sammensætte en rigtig god basisgarderobe, som rent faktisk kræver langt færre stykker tøj, end man tror, har man et super godt udgangspunkt for at komme hurtigere ud af døren.

Tøj til basisgarderoben.

For at en basisgarderobe fungerer, bør den indeholde tøj, som kan mixes og matches, og som vil passe til dine nyindkøbte items. Det kan ofte betale sig, at investere i basictøj af høj kvalitet, da din basisgarderobe derfor vil kunne strække sig over flere sæsoner.
Et kæmpe plus ved en rigtig god basisgarderobe er, at det bliver 100 gangere lettere og derfor sjovere, at shoppe nyt tøj, og du vil gøre langt færre fejlkøb, når dine gode basics bakker op om dine nye lækre tøj fund.

Gå på jagt blandt vores lækre tøj brands, og find nyt til din garderobe!

Her på siden finder du tøj fra Custommade, Tiger of Sweden, Won Hundred, 2nd One, Chloe Stora, Majestic og Fred Perry.
Psst - der er også sko...