TOPPE OG T-SHIRTS

TOPPE OG T-SHIRTS

Find din nye Top eller T-shirt her på siden

Super lækre og lette toppe og T-shirts i skøn kvalitet. Find din nye yndlingsoverdel her på siden.

TOPPE OG T-SHIRTS til din garderobe

T-shirts er en must-have i både kvinder og mænds garderobe.

T-shirts kan bruges til så mange anledninger, uanset om du er fysisk aktiv eller skal til en fest. Hos blueandberry finder du casual T-shirts, minimalistiske T-shirts og fine toppe, som kan bruges til fest.

Vi samarbejder med mange lækre brands, så vi er sikre på, at du får de lækreste dametøj. Vi forhandler t-shirts og toppe fra Continue Cph, Résumé, Custommade, Majestic og Norr, men vi har også dametøj og accesories fra en masse andre lækre brands.

Få inspiration til styling af din T-shirt

Til hverdag er en T-shirt sammen med et par jeans og par sneakers et super fedt og casual hverdagslook, og det er let at tilføje en lækker cardigan eller bumper. Et casual look bestående af en skøn Tee og et par lækre Mileybuker, er også altid en sikker vinder.
T-shirts er også super cool sat til en nederdel og kan herefter styles både med pumps og sneakers. Denne kombi af T-shirt og nederdel er ret populær, og kan alt efter styling være både råt og feminint på samme tid.

Toppe bruger vi året rundt - og toppe kan man ALDRIG få for mange af.

Uanset om du kigger efter dametøj til sommerbrug eller vinterbrug, så er der en masse muligheder for styling af toppe og T-shirts. Vi bruger dem alene i varmen og som et ekstra lag, når det er køligt. Vi bruger toppe i vores hverdags outfit, og vi bruger dem til party.

Alle kvinders garderobe indeholder et større eller mindre antal af toppe.

Yndlingstoppen kan være en enkelt uundværlig basic top, som du tager frem igen og igen. Den kan også være super trendy og unik og være det item, der giver dit look det helt rigtige DNA.

Find nye yndlings- toppe og T-shirts til din garderobe her på webshoppen eller kig forbi vores showroom i Aalborg