NAILBERRY

Nailberry er neglelakken, der tager hensyn til både miljøet og din sundhed. Shop din næste yndlingsneglelak her på siden.

NAILBERRY

Brandet nailberry er grundlagt i 2012 af en kvinde ved navn Sonia Hully. Det hele startede med en Nail Bar i London og nailberry står nu som ultra stærkt beautybrand. Nailberry stræber efter at skabe en sundere neglelak. En neglelak der er god ved dig og som også tager hensyn til vores miljø. Brandet har opnået flere certificeringer. De er 12 FREE, lakkerne er 100% veganske og der testes IKKE på dyr. Nailberry har vundet adskillige priser for deres skønne lakker.

VÆR GOD VED DINE NEGLE

Kvinder der ofte bruger neglelak oplever mange gange at deres negle tørrer ud og bliver triste og flossede. Den nytænkende L'Oxygene teknik, der lader negle ånde igennem lakken, sørger for at dine negle bevares sunde og fine. Du kan derfor roligt udvælge dig de farver, du vil skabe din egen signatur med - både til hverdag og når du skal være lidt fin.

SHOP NAILBERRY HOS BLUEANDBERRY.DK

Hos blueandberry har vi nøje udvalgt en række farver. Det er farver, som matcher modens tendens og samtidig en skala, der rammer kvinden, der elsker det rolige og diskrete look, og også hende som elsker når neglene udgør en mere markant del af look'et. Vi glæder os til at sende dig din næste neglelak:-)