VORES SHOWROOM

Vores Showroom ligger på Østerbro 63 st tv, 9000 Aalborg, og hvis du lige vil prøve eller bare mærke en vare, er du altid velkommen til at komme forbi. Du kan også bruge vores showroom, hvis du blot vil hente/aflevere en pakke . Det er en god ide at ringe eller skrive en sms i forvejen, da vi enkelte dage begge er ude af huset. Vi vil glæde os til at se dig.

Lukkedage:

Torsdag d. 14/2 er vi ude af huset, og vores showroom er lukket

LUKKET UGE 8 PGA VINTERFERIE

Webshoppen er selvfølgelig åben døgnet rundt, men alle ordre samt returneringer bliver først håndteret i uge 9.
Har du spørgsmål eller andre henvendelser, beder vi dig skrive på helle@blueandberry.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Der kan dog være lidt længere svartid end normalt pga ferien:-)

Åbningstider: Mandag - Fredag : 9.00 - 14.30. Skriv altid i forvejen, hvis du vil undgå at køre forgæves. Vi er af og til ude af huset på indkøb mm.

VENINDEHYGGE

Kom og hyg med dine veninder. Hverdagen er så travl, at der knap nok er tid til en aften med veninderne. I vores showroom er det meningen, at du og dine bedste veninder kan grine, få lidt bobler og snacks, og bare nyde en hyggelig aften. Der er ikke noget som en shoppeaften i et trygt selskab, hvor man kan inspirere hinanden. Skriv til os på hello@blueandberry.dk - så finder vi en dag og slår dørene op. Personal shopping for you and your friends.