VORES SHOWROOM

Vores Showroom ligger på Østerbro 63 st tv, 9000 Aalborg, og hvis du lige vil prøve eller bare mærke en vare, er du altid velkommen til at komme forbi. Du kan også bruge vores showroom, hvis du blot vil hente/aflevere en pakke . Det er en god ide at ringe eller skrive en sms i forvejen, da vi enkelte dage begge er ude af huset. Vi vil glæde os til at se dig.

Åbningstider:

Mandag - Fredag : 9.00 - 15.00. Skriv altid i forvejen, hvis du vil undgå at køre forgæves. Vi er af og til ude af huset på indkøb mm.

KOMMENDE LUKKEDAGE:

Vi holder FERIELUKKET i uge 42. Det betyder at vores showroom er lukket, men webshoppen er åben 24-7. Vi forkæler dig i denne periode med en RABATKODE: GODFERIE20, som giver dig -20% på hele shoppen. Vi ser frem til at sende din dejlige pakke MANDAG i UGE 43. Nyd ferien KH. M og M

VENINDEHYGGE

Kom og hyg med dine veninder. Hverdagen er så travl, at der knap nok er tid til en aften med veninderne. I vores showroom er det meningen, at du og dine bedste veninder kan grine, få lidt bobler og snacks, og bare nyde en hyggelig aften. Der er ikke noget som en shoppeaften i et trygt selskab, hvor man kan inspirere hinanden. Skriv til os på hello@blueandberry.dk - så finder vi en dag og slår dørene op. Personal shopping for you and your friends.