VORES SHOWROOM

Vores Showroom ligger på Østerbro 56, 9000 Aalborg, og hvis du lige vil prøve eller bare mærke en vare, er du altid velkommen til at komme forbi. Du kan også bruge vores showroom, hvis du blot vil hente/aflevere en pakke . Det er en god ide at ringe eller skrive en sms i forvejen, da vi enkelte dage begge er ude af huset.
Vi vil glæde os til at se dig.

Åbningstider:

Mandag - Fredag : 9.00 - 15.00.
Skriv altid i forvejen, hvis du vil undgå at køre forgæves. Vi er af og til ude af huset på indkøb mm.

KOMMENDE LUKKEDAGE
Fredag d. 15 december er vi ude af huset, så vores showroom er lukket denne dag.
Fredag d. 22 december er der lukket i vores showroom.
Fra onsdag d. 27 december til og med fredag d. 29. december er der lukket i vores showroom, men webshoppen er altid åben. Vi er tilbage igen tirsdag den 2. januar 2018.

BEMÆRK: Vi pakker jeres skønne ordrer mellem jul og nytår, der kan dog forekomme ventetid pga. juletravlhed hos PostNord og UDSALG.

VENINDEHYGGE

Kom og hyg med dine veninder. Hverdagen er så travl, at der knap nok er tid til en aften med veninderne. I vores showroom er det meningen, at du og dine bedste veninder kan grine, få lidt mad, og bare nyde en hyggelig aften. Der er ikke noget som en shoppeaften i et trygt selskab, hvor man kan inspirere hinanden.
Skriv til os på hello@blueandberry.dk - så finder vi en dag og slår dørene op. Personal shopping for you and your friends.