STORIES

STORIES

Velkommen ind på blueandberry.dk’s storyboard.

Herinde bliver du forkælet med de lækreste billeder, stylingstips, fashion afsløringer og meget mere. Hen ad vejen, vil du få præsenteret historien bag vores forskellige brands. Vi glæder os til at fylde vores Storyboard op med skønne indslag til dig.**

Konfirmationstid:

Tiden er inde til konfirmationsfester og blå mandag. Hos blueandberry.dk har mange unge piger været forbi for at kigge på tøj til blå mandag eller til de fester, hvor de selv er med som gæst. Vi har haft besøg af søde smukke Emma, som er hoppet i nogle forkellige sæt, som er rigtig fine til de helt unge piger. Alle styles er super items, som man kan have rigtig meget glæde af til mange forskellige lejligheder og som nemt kan mixes med det, man i forvejen har hjemme i skabet.
Se de fine muligheder .

Moderigtig og sund drikkedunk fra Bkr.

De smukke Bkr-flasker har virkelig fanget vores opmærksomhed, og efter at de er taget i brug, er begejstringen ikke blevet mindre. Vi har skiftet kruset på kontoret ud med de skønneste flasker. Og hold nu op, hvor får vi drukket meget vand, og hvor er det en dejlig fornemmelse at drikke af en vandflaske, der er helt fri for BPA og hormonforstyrrende phthalater!

Vi ved godt, at skønhedstips nr. 1 er at drikke meget vand og få sin nattesøvn. Den fantastiske Bkr flaske kan ikke putte dig i seng, men den kan sørge for, at du har vand lige ved hånden. Den lille model (250 ml) passer lige i tasken, og den store (500ml) er perfekt til sport, en gå tur og meget meget mere. Den har det fineste lille håndtag, så den er nem at have med og er så LÆKKER at vise frem.

Duoen bag Bkr

De to skønne, fashionable og miljøbevidste kvinder, Tal Winter og Kate Cutler, er duoen bag flaskerne. De startede bkr i 2011, for at lave en lækker, ren og fashionabel drikkedunk. Hollywood blev vilde med den, skuespillere, modeller og mange flere kom hurtigt til at elske den lille flaske. Både fordi man nemt kan have den lige ved hånde, men også fordi den kommer i alverdens smukke farver som du kan matche med dit outfit. Drikkedunken er lavt i glas og har en tyndt lag silikone i en smuk farve. Den kan rengøres i opvaskemaskinen og indeholder hverken BPA eller hormonforstyrrende phthalater.

Fantastisk på alle måder. Forårets absolutte Must-Have. Drik masser af vand og se lækker ud mens du gør det.

TOMS - One for One

Historien om virksomheden TOMS går lige i hjertet på én, især når man selv er mor! TOMS hjælper fattige børn i 70 forskellige lande. Når du køber et par sko fra TOMS, giver virksomheden et par gratis to til et barn i nød. Ydermere vender de tilbage til samme barn, og sørger for et nyt par, når barnet vokser ud af de gamle.

TOMS er ikke blot en virksomhed

TOMS er en bevægelse, der er under konstant udvikling. Konceptet arbejder konstant med at identificere globale behov, og forbedre liv for nogle af verdens mest udsatte mennesker. TOMS og TOMS’ giving partners hjælper i dag også med at give synsevne, rent drikkevand og bedre vilkår for fødende kvinder og deres spædbørn. Læs mere om TOMS her, og hør hvorfor du også gør en forskel, når du køber et par sko fra TOMS.

CHLOÈ STORA

Sensommeren 2016 var vi i Paris for købe Chloé Storas SS17 linje og for at se hendes lækre showroom. En smuk, underspillet og meget imødekommende kvinde byder os velkommen. Hele hendes personlighed og karakter skinner igennem kollektionens design. Man kan slet ikke undgå at blive draget af både hende og hele hendes univers, og vi mener derfor at en præsentation af designeren og brandet Choé Stora er på sin plads - so here goes... læs historien om Chloé Stora her